Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunmeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan aşağı size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Ahali imalı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini muayene geçirmek gerekir. Bu Toscanello derunin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro sadece ama sadece kokusuz nârle yakılır! Puro her hin evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alaz puroya direk değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı kırmızıya döndüğünde kızartma mesleklemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 had eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara gereğince az buçuk elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok takatlidür ve bir küme andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk hin alabilir. Bu müddet size vakit kaybı kabil aynükebilir ama puro çıdam ve çalışma lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonrasında zıt çevirip vecihünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kıç kıpkırmızı ise yakma mesleklemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz derunime müheyya. Evet evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü derunilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil derunmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve kâm azrailların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun derunin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin baştan yakma mesele oluşum etmez. Ancak halk imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şense olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 had beyninde başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında soy mesele havaın ilgisiz bileğil bir küme har olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem saklama havaı sıcaklığına gereğince değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının alım geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu derunindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak muhakkak alım geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak alım geçirmedikleri derunin sair rakiplerine kocaman üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/